Nieuwsflits: Eerste inschrijvingsdag 18 Mei 2018

maandag 14 mei 2018

Herinnering Inschrijvingsmoment vrijdag 18 mei 2018

 Beste speler en ouders,

Vrijdag 18 Mei 2018 is er het inschrijvingsmoment voor het volgende voetbalseizoen.
Iedereen is er van harte welkom.
Hierbij vindt u alle praktische info:

Alle spelers geboren in 2012 en vroeger komen in aanmerking om te spelen in competitieverband voor het seizoen 2018-2019. 

-              Aanvangsuur inschrijvingsmoment:
voor Onderbouw U7-U8-U9-U10 en U11 bent u welkom vanaf 18u
voor middenbouw (U12,U13,U15 en U17) en bovenbouw (U21) vanaf 19uDe trainers zullen aanwezig zijn om jullie de eerste info voor het nieuwe seizoen mede te delen.
-          Bedrag van de inschrijving:
Het lidgeld voor dit seizoen voetbal bedraagt :
onderbouw (U7 tot en met U11) : 190 EURO
middenbouw U12- U13 en U15 : 210 EURO  U17 : 220 EURO
bovenbouw U21 : 230 EURO

Korting bij meerdere inschrijvingen binnen hetzelfde gezin wonende op hetzelfde adres:
-20 EURO voor het 2de gezinslid
-40 EURO voor het 3de gezinslid
-50 EURO voor het 4de gezinslid

Het lidgeld dient contant betaald te worden op de inschrijvingsdag. U krijgt meteen een bewijs van betaling. Indien het inschrijvingsgeld contant betaald wordt op het inschrijvingsmoment, krijgt u 10€ /speler korting.
18 mei is de enige dag dat korting op contante betaling wordt toegekend.
Storten kan ook op rekening nummer BE 91 6528 4246 3876 (mededeling : “naam speler – geboortedatum en ploeg”), maar dan vervalt de korting.

noot: Als het lidgeld niet gestort werd voor de competitiestart is de speler niet verzekerd en ook niet speelgerechtigd en kan de speler ook niet geselecteerd worden voor de wedstrijden.

Er zullen tijdens het inschrijvingsmoment formulieren aanwezig zijn voor een deel van het inschrijvingsbedrag te recupereren via de mutualiteit

-          Kledij
Iedere nieuwe speler ontvangt dit jaar een training, een wedstrijdbroek en kousen. Voor een reeds aangesloten speler T-shirt, wedstrijdbroekje en kousen Tijdens het inschrijvingsmoment zullen er pasmodellen aanwezig om de kledij te passen. Wij doen ons uiterste best om de kledij tegen het begin van de competitiematchen te kunnen bezorgen aan de spelers. (dit gaat door in het VIP gedeelte van de kantine). Andere kledij is eveneens te bestellen tijdens dit moment

Belangrijk!!!!!Door de nieuwe Privacywetgeving zijn we verplicht om iedere speler bekend te maken bij de bond door hun identiteitskaart in te scannen. Daarom is het belangrijk dat iedereen die langskomt op het inschrijvingsmoment zijn ID (Kids-ID of gewone identiteitskaart) laat inscannen door ons.

Voor iedere Nieuwe speler (die vorig jaar niet aangesloten was bij VK Langemark-Poelkapelle en ook die reeds ingeschreven waren in de voetbalschool) dient één ouder zijn identiteitskaart mee te brengen (met code) en de Kids ID  om de dochter of zoon in te schrijven. Indien de speler 18 + is moet dit met zijn eigen identiteitsbewijs (Spelers die voor het eerst een nieuw paspoort gekregen hebben op hun achttiende moeten naar het gemeentehuis voor een “rekeying “van het paspoort waardoor ze dan zelf kunnen tekenen).

Wij hopen u te mogen verwelkomen
Het bestuur